Vacature

Commercieel medewerker

Referentie: 1704

Update: 04-04-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je behandelt de aanvragen en problemen van klanten via mail en telefonisch. Je maakt de diverse orders aan in SAP en beheert het orderboek van jouw klanten. Je verzorgt de integrale orderadministratie van order tot facturatie. Je volgt de stock van je klanten op.

Profiel

Je bent een ware talenknobbel en hebt bij voorkeur een Bachelor of Master diploma. Ervaring is mooi meegenomen, maar geen must. Je werkt nauwkeurig, stipt en autonoom. Je bent communicatief, assertief en organisatorisch sterk. Je werkt resultaatsgericht. Je bent vertrouwd met Microsoft Office en je hebt een eerste ervaring met een ERP-pakket (bij voorkeur SAP)? Prima! Je hebt een vlotte kennis Nederlands, Engels en Frans

Wij bieden

Een filevrije werkplek in Ardooie. Een job in een stabiel, groeiend, winstgevend en internationaal familiebedrijf. Een meer dan aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 13e maand, groepsverzekering, mogelijkheid tot hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot fietslease en flexibele verloning, … Werken in een innovatief bedrijf dat continu investeert in nieuwe producten, installaties én het belangrijkste: mensen! Een flexibel uurrooster in functie van een goeie work life balans! Vrij in te plannen verlof. Deels thuiswerk mogelijk. Ruimte voor eigen initiatief. De kans om bij te leren en te groeien door interne en externe opleidingen. Een eigentijdse werkomgeving en kantoren. Leuke bedrijfsevents. Last but not least: fantastische collega’s die er elke dag voor gaan!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.