Vacature

Commercieel medewerker binnendienst internationaal

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1097

Update: 04-11-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Klantgerichtheid in de genen en passie voor techniek én talen. - De verkoopmedewerker binnendienst is de ruggensteun van de verkoop buitendienst en is samen met zijn collega’s verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de klant.- Informatie en advies over de producten en diensten. - Prijsopgaven en offertes. - Bestellingen opnemen en verwerken. - Klachten behandelen. - Klantengegevens beheren in CRM.

Profiel

- Je hebt het begrip klantgerichtheid in de genen. - Je hebt ervaring in de wielensector of staat open om de techniciteit van het product aan te leren. - Je denkt en handelt structureel. - Je hebt affiniteit met administratieve taken. - Je kan werken in team. - Je werkt comfortabel in een digitale en geautomatiseerde omgeving (AS400, CRM, digitale marketing, document management). - Je voelt je verantwoordelijk om een persoonlijke bijdrage te leveren in het bereiken van de doelstelling van het bedrijf. - Je zal contact hebben met klanten van over de hele wereld. Daarom is, naast een uitgebreide kennis van het Nederlands, het begrijpen en spreken van de Engelse taal noodzakelijk. Beheersing van de Duitse en Franse taal is een voordeel.

Wij bieden

- Een voltijdse baan in een financieel gezond en snel groeiend bedrijf, dat een begrip is in zijn sector. - Het familiaal ondernemerschap schept een authentieke bedrijfscultuur, waarin je persoonlijke vaardigheden ten volle worden gewaardeerd en tot hun recht kunnen komen. - Een uitgebreide begeleiding en opleiding. - Je zal deel uitmaken van een dynamisch en gemotiveerd topteam. - Je hebt de mogelijkheden om te groeien in verantwoordelijkheid.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.