Vacature

Commercieel medewerker binnendienst internationaal

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1097

Update: 04-11-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Wij kijken uit naar een commercieel medewerker, dit voor het team van onze klant, metaalsector, te vervoegen op de binnendienst. - Samen met het team (4) werkt je in de backoffice, in het team zijn er ook 4collega vertegenwoordigers die steeds op de baan zijn (binnen en buitenland). - Je staat in voor de ondersteuning bij verkoop, behandeling van prijsaanvragen, onderhandeling over verkoopcontracten en volgt lopende orders en offertes op. - Je voert controle uit of de verkoopsvoorwaarden gerespecteerd worden en onderneemt, indien nodig, actie. - Klachtenbehandeling van klanten behoort ook tot uw takenpakket, waar nodig in samenspraak met de kwaliteitsmanager. Bovendien biedt je hulp bij de boekhouding om onbetaalde facturen te innen. - Je verwerft productiekennis op deze op gepaste wijze in te zetten ter ondersteuning van klanten, je houdt de CRM database up to date (zowel naar klanten als prospecten).

Profiel

- Vlotte, positieve, assertieve communicatieve skills met de nodige empathische en diplomatische capaciteiten. - Creatieve mindset in het aanbieden van ondersteuning en oplossingen. - Stressbestendig, je kan werken onder tijdsdruk en kan omgaan met veranderingen. - Commerciële ingesteldheid, vanuit deze ingesteldheid ga je ook het werk aanvatten. - Gezonde interesse, affiniteit met een technisch productengamma. Je beschikt over een goed technisch basisinzicht. - Opleiding genoten van communicatiemanagement, bedrijfsmanagement of iets gelijkaardigs. - Vlotte kennis van softwareprogramma (Windows, MS Office, kwaliteitswaarborgingssystemen, ERP en CRM pakketten). - Vlotte kennis van Nederlands, Frans en Engels (schrijven, lezen, begrijpen en spreken). - Plupsunten? Kennis Lotus Notes en Duits

Wij bieden

- Voltijdse tewerkstelling binnen een gepassioneerd team binnen een gekend bedrijf met familiale sfeer, samen wordt er gestreefd naar een topresultaat. - Interne doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.