Vacature

Commercieel product Manager

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2845

Update: 20-02-2024

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus van het countroll® productportfolio binnen alle markten. Je onderhoudt ook nauwe commerciële relaties met de directe klanten van countroll®. Deze rol vereist een intense samenwerking met collega's binnen het bedrijf en alle vestigingen en joint ventures.jouw verantwoordelijkheden zijn :Beheer het countroll® productportfolio van A tot Z. Definieer de productpositionering voor zowel het huidige platform als de sensoren.Ontwikkel een strategie voor de productpositionering in verschillende markten, van de lancering tot de uitfasering uit de markt.Onderhoud en versterk de commerciële relaties met directe klanten van countroll®. Werk nauw samen met interne teams en collega's om de behoeften van klanten te begrijpen en te vervullen.Werk nauw samen met collega's binnen het bedrijf en alle vestigingen/joint ventures om de synergieën te optimaliseren.

Profiel

Minimaal een bacheloropleiding in een relevant vakgebied.Aantoonbare ervaring in product management, bij voorkeur in de industriële sector.Sterke analytische en strategische denkvaardigheden.Uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken. Je hebt een masterdiploma op zak en hebt je eerste waardevolle ervaring opgedaan in een technologische B2B-omgeving, met name SaaS-platformen.• Bereidheid tot diepgaande kennisverwerving van de applicaties/markten die het bedrijf bedient, om zo de value propositie en strategie te bepalen.• Je benadert situaties analytisch en baseert je beslissingen op feiten en cijfers.• Het opbouwen van sterke business cases is jouw kracht, waarbij je altijd een end-to-end perspectief behoudt.• Je hanteert een gestructureerde en overzichtelijke werkwijze, waarmee je de ingeslagen koers nauwlettend bewaakt.• Netwerken zit in jouw natuur; je communiceert zowel intern als extern op een correcte en inspirerende manier met diverse stakeholders.• Met vloeiend Nederlands en Engels begrijpen en spreken bereik je een breed publiek, terwijl kennis van Frans als sterke troef geldt.• Je beschikt over een flexibele mindset en past beslissingen aan op basis van nieuwe informatie.• Als ondernemer herken je kansen en neem je het initiatief om zaken te optimaliseren.

Wij bieden

Een uitdagende rol in een dynamische en internationale werkomgeving. Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Competitief salarispakket en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.