Vacature

Commercieel Technisch medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2012

Update: 08-06-2022

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je zal in eerste instantie instaan voor de ondersteuning van de technisch commerciële collega's; stapsgewijs leer je onze producten kennen en kan je meer commerciële vrijheid uitbouwen. - Je zorgt voor de opmaak van offertes en aanbestedingen; diverse documentatie en brochures en helpt bij de algemene administratie van deze dienst. - Tevens heb je contact met klanten, verzorg je ontvangst en rondleidingen en regel je de afhaling van onze goederen. - Eénmaal je de de productkennis onder de knie hebt, groei je door naar sales verantwoordelijke binnen de afdeling Special Trucks.

Profiel

- Je bent administratief sterk en werkt nauwkeurig. Je kan zelfstandig werken, bent stressbestendig en hebt een organisatietalent.|- Je hebt bij voorkeur een masterdiploma behaald in een technische richting. Een sterke technische interesse richting automotive kan een pluspunt zijn.

Wij bieden

- Een interne en externe opleidingen van de verschillende producten, werkzekerheid, een prettige werkomgeving en een verloning naargelang ervaring en capaciteiten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.