Vacature

Constructie lasser inox

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2950

Update: 22-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als constructeur inox sta je in het atelier, waar je aan de hand van een plan/tekening de constructie opbouwt van begin tot einde. Je bent zelf verantwoordelijk om alles stuk voor stuk te monteren en samen te lassen (halfautomaat of TIG) volgens de gevraagde afwerking. - Lassen (halfautomaat of TIG) - Planlezen (stuktekeningen, 3D tekening) - De gevraagde afwerkingskwaliteit kunnen behalen.

Profiel

- Je kan zelfstandig werken. - Veiligheid eerst! - Je hebt minimum enkele jaren ervaring als lasser en je kan goed plan lezen. - Het bezitten van lascertificaten zijn zeker een pluspunt! - A3/A2 mechanica, constructeur/lasser of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 tot 16u en op vrijdag tot 14u. - Alle gereedschap en kledij worden voorzien in het atelier. - Een wagen voor woon/werk verkeer kan voorzien worden, eventueel met privé gebruik.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.