Vacature

Customer Service Commercial & Operations

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2862

Update: 04-03-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten en speelt een essentiële rol in het verstrekken van de nodige informatie i.v.m. inspecties en behandelingen. Je stelt offertes op en zorgt voor een heldere en aantrekkelijke presentatie van onze services. Het nauwkeurig registreren van orders in het ERP-systeem maakt deel uit van je takenpakket. Je behandelt B2C en B2B aanvragen met de hoogste mate van klantvriendelijkheid en verzorgt de facturatie. - Je bent verantwoordelijk voor alle planningstaken voor het team van bedwantsen (4 techniekers: 20% van de tijd). Je onderhoudt contact met klanten en techniekers voor het inplannen, verzetten, annuleren en optimaliseren van afspraken. Je zorgt voor een nauwkeurige registratie van de planning in het ERP-systeem en houdt een correcte historiek bij. - Je bent de schakel tussen klanten en techniekers, waarbij je wijzigingen in de planning communiceert en ervoor zorgt dat contractuele voorwaarden worden nageleefd. - Je houdt klantendossiers up-to-date en draagt bij aan de analyse van klachten. Je communiceert proactief met klanten over klachten en genomen acties om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid. - Je houdt je vakkennis en technische vaardigheden up-to-date om jezelf te ontwikkelen en optimaal te kunnen bijdragen aan de organisatie. - Je neemt actief deel aan het bedenken van oplossingen en het continu verbeteren van onze dienstverlening, op alle gebieden, waaronder planning, klantenservice, kwaliteit, en milieu.

Profiel

- Communicatief : vlotte telefoontechniek - Multi-tasken en efficiënt werken - Zin voor verantwoordelijkheid - Teamspirit - Zelfstandig kunnen werken en denken - Nauwkeurig en juist verwerken van gegevens - Taalkennis: Nederlands (perfect), Frans (goed) ,Engels (goed) - Proactief & probleemoplossend denken - Flexibel - Stressbestendig - Commerciële feeling - Klantvriendelijk - Prioriteiten kunnen stellen

Wij bieden

- 39 u/week of 7,8 uur per dag - 20 verlofdagen + 6 ADV dagen - Hospitalisatieverzekering - Groepsverzekering - Bonus CAO90 - Eco-cheques - Maaltijdcheques - Samen met je collega’s mag je jaarlijks een teambuilding organiseren. - Kerst – Pasen – Sint laten ze niet zomaar voorbij gaan. - Er zijn glijdende werkuren.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.