Vacature

Customer Service medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2710

Update: 14-11-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als Customer Service Medewerker ben je werkzaam op de binnendienst van de verkoopafdeling van de latex divisie. Je beheert de klantenportefeuille voor customers op de Franse en Italiaanse markt en bent het 1ste aanspreekpunt voor deze klanten - Je staat in voor de opvolging van hun bestelflow (offerteopvolging, bestellingen, planning, leveringen, facturatie opvolging, artikelbeheer, klachten, staalaanvragen, stockbeheer, e.d.) en het bezorgen van alle product en bedrijfsdocumentatie. - Je bent de schakel tussen de klant en het bedrijf en hebt in die hoedanigheid, naast regelmatig klantcontact via telefoon of mail, ook vaak contact met andere interne afdelingen (IT, logistiek, productie, technische dienst, boekhouding…). - Je stemt de belangen van beide, klant & bedrijf, op elkaar af. - Je werkt nauw samen met de buitendienst (verkoper) en productie. Je ondersteunt hen bij de opmaak en verdere opvolging van offertes en stalen. - Je helpt klantbezoeken, intern of extern, voor te bereiden. - Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke.

Profiel

- Je weet je kennis optimaal te gebruiken en durft eindverantwoordelijkheid op te nemen. - Je beschikt over een bachelor diploma, eventueel aangevuld met een eerste ervaring in een gelijkaardige functie en je wil je expertise daarin verder opbouwen. - Je spreekt vlot Nederlands, Engels, Frans en ook goed Italiaans - Je bent commercieel ingesteld. - Je bent planmatig & klantgericht - Je bent dynamisch en toont zin voor initiatief - Je kan prioriteiten stellen met het oog op de voorziene deadlines en bent stressbestendig. - Je gaat proactief tewerk, denkt probleemoplossend en hebt interesse voor optimalisatie. - Je beschikt over goede communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden. - Je hebt een goede kennis van alle Microsoft Office programma’s, en in het bijzonder Excel. - Ervaring met Microsoft Dynamics AX is een pluspunt.

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieuze familiale onderneming in volle expansie, waar je de mogelijkheid krijgt om je kennis en competenties verder te ontwikkelen en zo te groeien als professional. Interne opleiding wordt voorzien. - Je hebt een heel faciliterende job, waarbij je de business partners ondersteunt in hun dagelijkse taken. Dat is een mooie verantwoordelijkheid waarbij je ook een breed netwerk uitbouwt. Je werkt heel zelfstandig op de aan jouw toegewezen markten/klanten en krijgt de kans om je meerwaarde te bewijzen. - Binnen het bedrijf heerst een collegiale en familiale sfeer met korte en open communicatielijnen. Er is ruimte voor initiatief en participatie. Er is een competitieve verloning voorzien.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.