Vacature

Customer service medewerker

Referentie: 1594

Update: 18-03-2022

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je krijgt een klantenportefeuille toegewezen en bent het eerste aanspreekpunt voor deze klanten. Je volgt de de bestelflow per klant op, offerteopvolging, bestellingen, planning, levering, facturatie, klachtenbehandeling, ... Je fungeert als schakel tussen de klant en het bedrijf, je staat op regelmatige basis in contact met klanten (per mail en per telefoon) maar ook met onze verschillende interne afdelingen. Je staat dagelijks in contact met het sales team, transport- en productieplanning. Je ondersteunt de collega's bij de opmaak en de verdere opvolging van offertes en stalen. Je helpt mee aan het voorbereiden van interne en externe klantenbezoeken. Je zal rapporteren aan de customer service manager.

Profiel

Je bent trotse eigenaar van een bachelordiploma, met een eerste gelijkaardige ervaring heb je een streepje voor. Communiceren? Je bent een natuurtalent! Zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent PC-minded en vindt snel je weg met de nodige tools. Je bent een dynamisch en planmatig persoon met zin voor initiatief. Jouw sociale en communicatieve kwaliteiten maken dat je zowel zelfstandig als in team goed presteert. Onder druk presteren geeft jou energie. Je weet prioriteiten te stellen met het oog op de voorziene deadlines.

Wij bieden

Je komt terecht in een familiale en dynamische KMO. Een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen waar je jezelf verder kan ontplooien. Een gevarieerde en zelfstandige job met verantwoordelijkheid waar je de kans krijgt om je meerwaarde te bewijzen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.