Vacature

Customer service medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2295

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je wordt ingeschakeld in het geïntegreerde aan en verkoop team om de ganse administratieve flow in goede banen te leiden. - Je hebt dagelijks telefonische contacten met leveranciers en klanten, dit in een Europese context. - Samen met je collega's vertaal je de wekelijkse verkopen in een dagelijkse aanvoerplanning en sta je in voor de administratieve afhandeling van het ganse proces, inclusief de transportplanning.

Profiel

- Je bent sterk in plannen en stressbestendig. - Je spreekt Engels, Nederlands en hebt noties van Duits. Kennis Frans is een voordeel. - Je bent administratief accuraat en handig met allerlei ITtoepassingen (goede kennis van Excel is vereist). - Je beschikt over enige flexibiliteit in werkorganisatie. - Je bent een vlotte communicator en hebt een commerciële feeling. |- Je hebt minimum een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je komt terecht in een toonaangevende onderneming in de productie van kwaliteitsvol varkensvlees, waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren we in jouw ontwikkeling. - Je krijgt een interessant verloningspakket, inclusief extra legale voordelen. Bovendien zijn ze een snelgroeiende bedrijfsgroep, waarin je de kans krijgt om te groeien en steeds nieuwe en interessante uitdagingen aan te gaan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.