Vacature

Depanneur te Gent Haven

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2800

Update: 30-01-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je monteert, balanceert en herstelt banden zodat alles op 'wieltjes' blijft lopen. - Je gaat op verplaatsing depannages verrichten van vrachtwagenbanden. - Met een persoonlijke, vriendelijke aanpak help en adviseer je de klanten.

Profiel

- Een gezonde portie technische knowhow en een rijbewijs B - Pluspunt, maar geen vereiste: diploma in autotechniek/carrosserie, ervaring in de automobielsector of een rijbewijs C - Hands on mentaliteit met een echte passie voor vrachtwagens - Professioneel , klantgericht , betrouwbaar én respectvol ? Check, check, check, check! - Je spreekt een vlot mondje Nederlands

Wij bieden

- Voltijds werken bij een snelgroeiend familiebedrijf - Dynamisch team, fijne werksfeer en toffe collega's. - Een technische job met doorgroeimogelijkheden en voldoende afwisseling - De kans om snel je skills verder te ontwikkelen, dankzij een intensieve inwerkperiode en productopleiding - Aantrekkelijk verloningspakket met mooie extra's , waaronder maaltijdcheques en ecocheques, vrijwillige overuren en de mogelijkheid om deel uit te maken van het 24/7 depannageteam met extra premies. - Jaarlijks personeelsfeest.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.