Vacature

Diagnose technieker vrachtwagens

Referentie: 2100

Update: 29-06-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-Diagnose stellen: Aan de hand van testapparatuur en gereedschap kom jij te weten wat het er aan de hand is met de vrachtwagen. - Jij spoort de storingen op zodat deze kunnen opgelost worden. -Herstellingen uitvoeren: Nadat je weet wat er aan de hand is met de vrachtwagen, herstel je het probleem. Deze herstellingen zijn voornamelijk elektrisch. -Onderhoud: Vrachtwagens hebben ook onderhouden nodig en daarvoor zorg jij. - Dit kan gaan van een klein onderhoud tot een groot onderhoud. - Als de vrachtwagen naar de keuring moet, zorg je ervoor dat alles in orde staat voor de keuring.

Profiel

-Door je ervaring als technieker kan je perfect zelfstandig werken. -Daarnaast ben je ook een echte teamplayer en helpt de collega’s waar nodig. -Jij bent een echte problem solver & lost deze in no-time op. -Ideaal zou zijn als je in bezit bent van een rijbewijs C of CE, indien dit niet het geval is, zorgen wij ervoor dat je deze kan behalen. -Voor een goede communicatie te garanderen met collega’s en klanten is het belangrijk dat je je vlot kan uitdrukken in het Nederlands.

Wij bieden

- Je krijgt tal van opleidingsmogelijkheden zodat je de beste diagnosetechnieker in omstreken kan worden. - Naast een top team krijg je er natuurlijk ook een aantrekkelijk loon volgens ervaring aangeboden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.