Vacature

Diagnosetechnieker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1070

Update: 15-10-2021

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je staat in voor diagnose van elektrische en elektronische problemen, bij zowel personen- als bedrijfswagens. Ook herstellingen aan hybride en elektrische voertuigen behoren tot uw takenpakket, maar je voert net zo graag ook reguliere onderhouden en herstellingen uit.

Profiel

- Je basisopleiding auto-elektronica heb je al enkele jaren achter de rug en je beheerst ondertussen de knepen van het vak. - Je kan met diagnose apparatuur overweg en een pc kent voor jou weinig geheimen. - Je bent leergierig en haalt voldoening uit het oplossen van technische problemen. - Je bent communicatief sterk, klantgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

- Een competitief loon in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. - Je krijgt een volledig opleidingstraject zowel interen als bij Renault. - Een bedrijf waar dagdagelijks geïnvesteerd wordt in mensen en middelen. - De verantwoordelijkheid voor jouw klant en de voldoening van tevreden klanten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.