Vacature

Dispatcher

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1653

Update: 28-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je ontwart dagelijks de puzzel aan distributieopdrachten tot een optimale en rendabele rittenplanning waarbij service naar de klant als prioriteit wordt behandeld. - Je stuurt een vaste groep ervaren chauffeurs aan tijdens de uitvoering van hun opdrachten zodat de gemaakte planning wordt gerespecteerd. Je geeft hen duidelijke opdrachten en instructies, en overtuigt hen waar nodig. - Indien de chauffeurs problemen ondervinden bij het uitvoeren van hun ritten los jij die op. Dit in afstemming met de interne afdelingen customer service, magazijn, garage en de collega dispatchers. - Je organiseert shuttlediensten tussen onze magazijnen, ter ondersteuning van de efficiënte verdeling dag nadien. - Je past de planning aan volgens de noden van die dag en herverdeelt opdrachten bij onvoorziene omstandigheden. Je zorgt ervoor dat de impact van, vaak last minute, veranderingen en problemen tot een minimum wordt beperkt. - Je maakt doorgedreven analyses en verbetert kwaliteit en rendabiliteit waar mogelijk.

Profiel

- Je bent actiegericht en een krak in het bedenken van oplossingen. - Je communiceert graag en vlot. Niet alleen met de chauffeurs, maar ook met de collega's binnen het bedrijf: customer service, HR, magazijn. - Naast Nederlands spreek je ook Frans en Engels. - Kennis van het Duits is een troef. - Jouw organisatietalent is essentieel, jouw goede geografische kennis is handig. - Je bent flexibel, ook qua werkuren. Je werkt in principe van 10u tot 18u, maar je bent ook bereid vroeger of later starten. - Verder ben je stressbestendig, klantgericht en een teamplayer. - Ervaring in een gelijkaardige functie is een absolute troef. Net als ervaring met een TMS systeem. |- Je hebt bij voorkeur een bacheloropleiding in een logistieke richting of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- De garantie dat je je niet zal vervelen. - Een open, familiale sfeer binnen een professionele werkomgeving. - Een marktconforme verloning met extra legale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.