Vacature

DTP/ontwerp - grafisch medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2478

Update: 20-03-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je ontwerpt nieuwe documenten of past bestaande ontwerpen aan, van firmakaartjes tot reclamepanelen, heel uiteenlopende opdrachten. - Je staat in contact met de klant voor de proefdrukken van de start tot het print of drukklare bestand. - Aansturen digitale printers (klein en groot formaat). - Aansturen plotter en snijtafel (Summa). - Je werkt mee aan de eigen marketing en communicatie en verzorgt de socials.

Profiel

- Je hebt minimum 3 jaar ervaring als ontwerper/DTP'er in een drukkerij, bij voorkeur in een LFP omgeving. Ervaring als beletteraar is zeker een pluspunt. - Je bent een positief en communicatief persoon die ook graag met klanten in contact staat. - Je hebt grondige kennis van grafische programma's, zoals Indesign, Illustrator, Photoshop. Kennis van Onyx of Caldera is een pluspunt. - Je kan zelfstandig werken en bent een teamspeler. - Je bent flexibel en organisatorisch ingesteld en kan omspringen met korte deadlines. - Een tevreden klant is ook jouw drijfveer. - Je bent creatief en hebt een neus voor stijlvol drukwerk.

Wij bieden

- Een leuke, familiale omgeving. - Correcte verloning. - Degelijk bedrijf en werkzekerheid. - Leuke, afwisselende en verantwoordelijke job. - Ruimte voor eigen ideeën.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.