Vacature

Elektricien

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1099

Update: 04-11-2021

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Help jij op een gemakkelijke manier meebouwen of verbouwen aan een warm droomhuis of droomappartement? Ben je thuis in de wereld van elektriciteit, dan is deze job echt iets voor jou! We zijn op zoek naar een elektricien die 's morgens met heel veel enthousiasme in zijn/haar camionette springt om elektrische bekabeling te plaatsen, verlichting, domotica en inbraakbeveiliging te installeren. Dit zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten in West- en Oost-Vlaanderen.

Profiel

- Je hebt ervaring als elektricien. - Je bent een vlotte, gemotiveerde en gedreven teamplayer. - Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. - Je kan zelfstandig en gestructureerd werken. - Je bent correct, stip en collegiaal. - Je praat vlot Nederlands. Een woordje Engels praten is een pluspunt. - Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden

- Een stabiele werkomgeving in een steeds groeiend bedrijf. - De kans om je talenten verder te ontwikkelen. - Een voltijdse tewerkstelling. - Een aantrekkelijk salaris. - Onmiddellijke opstart.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.