Vacature

Elektricien - familiebedrijf

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1005

Update: 05-10-2021

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een familiebedrijf te Aalter kijken wij uit naar een ervaren, gemotiveerde en enthousiaste elektricien. Bij de klant wordt er gestreefd naar perfectie. Ze matchen elektriciteit, beveiliging en domotica voor gebouwen die 100 procent afgestemd zijn op de noden of gewoontes van de gebruikers. - Als elektricien start je altijd op bij het bedrijf van onze klant te Aalter, hier staat een bedrijfswagen met de nodige (up to date) machines en materialen tot uwer beschikking. In een team van 2 tot 3 man vertrek en eindig je bij onze klant. - Als elektricien heb je ervaring in beveiliging; schakeling; bekabeling; plaatsen van zonnepanelen op platte daken; laadpalen; ... een hele gevarieerde inhoud dus!

Profiel

- Rijbewijs B - Opstart mogelijk te Aalter - Geldig VCA attest - Ervaring als elektricien op verschillende vlakken - Zeer goede kennis van de Nederlandse taal (gezien administratieve taken) - Geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en opstart om 07u00

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling binnen een aangename familieonderneming te Aalter met kans op een vaste betrekking. Verloning is afhankelijk van uw capaciteiten, kennis en ervaring!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.