Vacature

Elektromecanicien

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 597

Update: 18-02-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant zijn wij op zoek naar elektromecaniciens op de baan.Als elektromecanicien: - Diagnosticeren en herstellen van elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Goede werking verzekeren van machinepark dmv preventief en curatief onderhoud - Optimaliseren van productieprocessen en het elektrisch onderhoud van automatisering van de productie-units - Programmatie en instelling van PLC-gestuurde machines - Zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerken naast de lopende werkplanning - Opsporen naar oorzaken van storingen en actief zoeken naar oplossingen om deze in de toekomst te vermijden.

Profiel

- Ervaring als elektromecanicien - Zelfstandig werken - Initiatiefname - Kennis hydraulica, pneumatiek - Kennis PLC programmatie - Hands-on mentaliteit - Probleemoplossend denken - Flexibiliteit- Rijbewijs B - Goede geschreven, gelezen en gesproken kennis van de Nederlandse taal. |Industriële elektrotechnieken

Wij bieden

Tewerkstelling bij een toonaangevend bedrijf op de baan --> variatie Na een positieve periode via Quality Tielt vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.