Vacature

Elektromecanicien

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 629

Update: 03-03-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ben jij DE ELEKTROMECANICIEN waar wij naar op zoek zijn?Als elektromecanicien sta in voor verschillende taken. - Ondersteuning bieden aan het technisch team in de productie (elektrisch + mechanische herstellingen, onderhoud, ...) - Onderhoud machinepark - Beheer en herstel van randapparatuur - Onderhoud en herstel van bekabeling in machinepark - Beheer inkomende leveringen van o.a. machineonderdelenAls collega in het technisch team wordt je me betrokken in de verschillende optimalisatieprojecten binnen het productieproces.Kortom sta je in voor preventief onderhoud, elektrische en mechanische herstellingen productiemachines, diagnosticeren van storingen en dit verhelpen.Het is een allround, gevarieerde job.

Profiel

- Technische opleiding A2 diploma - Elektromechanica - Ervaring in gelijkaardige polyvalente, technische functie - Gepassioneerd door techniek en alles er rond - Variatie, niet ééntonig - Probleemoplossend vermogen - Teamplayer - Kwaliteits- en resultaatgericht - Communicatief sterk in de schoenen - Verantwoordelijkheiddragend - Initiatiefname en verbeterprojecten aanbrengen |Technische opleiding A2 - Elektromechanica

Wij bieden

- Een tewerkstelling bij een familiebedrijf te Tielt. - Een wereldspeler op vlak van ...... dit kom je te weten tijdens onze eerste kennismaking ;)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.