Vacature

Elektromechanieker in 2-ploegen/dag

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 547

Update: 15-02-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een metaalbedrijf (PC111) zijn wij op zoek naar een elektromechanieker, tewerkstelling in 2 ploegen (opleiding in dag).- Als elektromechanieker bij het bedrijf werk je als storingstechnieker-monteerder en sta je in voor zowel het elektrisch als mechanisch onderhoud van ons machinepark. - Je krijgt je opdrachten van uw directe chef. Deze opdrachten bestaan uit preventieve en correctieve onderhoudsopdrachten, aanpassingen aan installaties, aanpassingen ten gevolge van verbeterprojecten en 5S acties, … - Samen met je collega’s en afdelingschef zorgen jullie ervoor dat het machinepark optimaal presteert en een maximale OEE (‘Overall Equipment Effectiveness’) haalt. - Met uw technisch inzicht en ervaring help je het machinepark te optimaliseren.

Profiel

- Je bent gemotiveerd, leergierig en nauwkeurig. - Je bent handig en praktisch aangelegd. - Je bent collegiaal en kan zowel in een team als zelfstandig werken. - Je bent resultaatsgericht en houdt van uitdagingen. - Je streeft naar uitstekende kwaliteit in al uw werkzaamheden. - Je kan werken onder tijdsdruk en kan omgaan met veranderingen. - Je gaat geen problemen uit de weg en zoekt naar een logische en realiseerbare oplossing. - Je toont initiatief in het zoeken naar verbeteringen in het onderhoud.- Je hebt praktische kennis en ervaring van industriële elektriciteit. - Je hebt praktische kennis en ervaring van mechanica, montagetechnieken, pneumatica en hydraulica. - Je kunt op een logische en gestructureerde manier storingen zoeken en verhelpen. - Je hebt ervaring met automatisatietechnieken. - Kennis en ervaring met PLC-sturing is een pluspunt, maar niet vereist. - Je kan omgaan met PC en office programma’s. - Je hebt technisch inzicht.|TSO diploma elektromechanica TSO elektrische installatietechnieken Of gelijkwaardig door ervaring

Wij bieden

- Een familiebedrijf in de metaalsector met mooie verloning, vele opleidingsmogelijkheden en stabiliteit.- Na een positieve interimperiode vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.