Vacature

Elektromechanisch monteur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2870

Update: 07-03-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Ben je een leergierige professional die over een technisch inzicht beschikt en kennis heeft van industriële elektriciteit? - Heb je ervaring of een opleiding in elektromechanica waardoor je met grote gedrevenheid installaties kan opbouwen a.d.h.v. mechanische tekeningen en elektrische schema’s?

Profiel

- Je hebt kennis van industriële elektriciteit, pneumatica en mechanische assemblage. - Verder ben je een echte ‘stielman of ‘stielvrouw’ die resultaat- en actiegericht te werk gaat om een uitstekend resultaat te leveren. - Je beschikt over een diploma secundair onderwijs in elektromechanica en heb je enkele jaren ervaring op de teller.

Wij bieden

- Je komt terecht in een gepassioneerd team van 20 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. - Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. - Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. - Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.