Vacature

Elektromekanieker nieuwbouw trailers - bulkwagens

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2942

Update: 19-04-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Na een inloopperiode, met de nodige begeleiding en opleiding, zal je als elektromekanieker binnen de nieuwbouw afdeling de trailers elektrisch, pneumatisch en hydraulisch uitrusten. Sporadisch spring je ook in op de service afdeling bij een elektrisch probleem. Een correcte diagnose stellen en het probleem uiteindelijk oplossen maakt deel uit van jouw job! - Het installeren van de smeerleidingen en de pomp. - Het installeren van de elektrisch bedrading voor het verlichtingscircuit van een bulkwagen. - Het installeren van de pneumatische installatie voor de luchtvering en het remsysteem. - Het installeren van de hydraulische installatie voor de aangedreven motoren en het stuursysteem. - Het maken van verbindingen van de stuurventielen, EBS kleppen, hydraulische stuurblokken, assenstuursysteem + het testen van deze functionaliteiten. - Het aansluiten van elektrische besturingskast, de afstandsbediening, de programmering en de installatie van de stuur en ontladingssystemen.

Profiel

- Je hebt ervaring met het bekabelen van elektrische schakelkasten of voertuigen. - Je kan elektrische schema's lezen. - Je hebt, bij voorkeur, een opleiding in elektromechanica afgerond. - Met de multimeter kan je de juiste diagnose stellen, de bekabelingen checken of kortsluiting opsporen. - Je hebt interesse in stuurcomponenten en automatisering. - Pluspunten: relevante ervaring van hydraulische, elektrische en pneumatische componenten. + Ervaring in de automotive, vrachtwagen/trailer sector of machinebouw. + Kennis en ervaring van stuurcomponenten en automatisering.

Wij bieden

- Je maakt deel uit van een team waarin je als nieuwe collega dagelijkst wordt begeleid door een mentor/peter. Begeleiding, opleiding en coaching zijn belangrijk voor je professionele ontwikkeling. - Een boeiende job in een familiale KMO waar mensen centraal staan. Je bent lid van de familie! - De klant werkt elke dag aan een aangename en stimulerende werksfeer; ze willen dat iedereen de kans krijgt om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.