Vacature

Elektromonteur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1272

Update: 10-01-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Elektromonteur voor het bekabelen van nieuwe industriële machines. - Monteren van elektronische (servomotoren bv.), elektrische (fotocellen, noodstopknoppen, hoofdschakelaar, luchtcilinders, enz.) componenten en het plaatsen van bekabeling tussen deze componenten en de elektrische kasten, tijdens en na de mechanische assemblage van de in serie gebouwd machines. - Elektrische schema's kunnen lezen en het nodige gereedschap kunnen gebruiken om allerlei soorten draadverbindingen tussen componenten en kasten te monteren.

Profiel

- Bedrading aan de hand van het plan controleren. - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten,...) - Plaatsing van componenten in een toestel of installatie uitwerken (kast, bord,...) - Op basis van elektrisch schema, het bedradingsplan of het vermogen van de toestellen kabels, stroomonderbrekers, relais, zekeringen,... selecteren. - De elektrische continuïteit van de bedrading controleren. Afstellingen uitvoeren voor het onder spanning zetten. - Productietype: kleine series. - De draden klaarmaken, op de dragers plaatsen en in aansluitklemmen van de toestellen vastmaken. |- BSO 3e of 4e graad: Mechanica - Elektriciteit - TSO 3e graad: Mechanica - Elektriciteit - Gelijkwaardig door ervaring

Wij bieden

- Een uitdagende job in een erg boeiende omgeving. Automatisatie binnen industriële wasserijen is onze core business. - De kans om je te ontplooien in een dynamische en stimulerende omgeving.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.