Vacature

EPB-verslaggever

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2696

Update: 03-11-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als EPB verslaggever bent u verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB verslaggeving voor bouwprojecten van diverse aard en omvang. U onderhoudt een goede communicatie met alle bouwpartners en u streeft naar oplossingen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn.Uw dagelijkse taken zijn onder andere: - Het uitvoeren van de EPB berekeningen - Het opmaken van gedetailleerde EPB rapporten - Adviesverlening naar bouwpartners toe - Het afwerken van de EPB aangifte van de bouwprojectenBent u geïnteresseerd in een zeer afwisselende job, die u met een grote zelfstandigheid zal uitvoeren, en waarbij u de mogelijkheid krijgt om u steeds verder bij te scholen?Wilt u worden betrokken in de verdere uitbouw van een groeiend kantoor?Dan is dit voor u een uitstekende kans.

Profiel

- U kent de wetgeving inzake EPB verslaggeving. U heeft reeds ervaring met EPB-verslaggeving en u bent gemotiveerd om u verder te specialiseren in deze materie. - U heeft kennis van bouwfysica en technische installaties. - U hebt een eigen EPB nummer. - Verder bent u punctueel en bent u in staat zelfstandig en proactief te werken.|Professionele bachelor Toegepaste Architectuur of Master Architectuur of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een groeiend kantoor met een familiaal karakter en een open managementstijl. - Vooruitgang, expertise, continuïteit en betrouwbaarheid draagt de klant hoog in het vaandel. - Een competitief loon in functie van uw kwalificatie en uw ervaring. - U krijgt de mogelijkheid om de evoluties in de sector actief op te volgen. - De mogelijkheid om steeds verder bij te scholen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.