Vacature

Ervaren elektricien

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2788

Update: 29-12-2023

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als junior multi-technieker is je takenpakket zeer gevarieerd en van technische aard: - Je installeert zonnepanelen op daken van onze klanten en legt de bedrading aan naar een omvormer binnenshuis. - Je installeert en sluit zonneboilers en warmtepompen aan. - Het uitwerken van domotica op maat van de klant.

Profiel

Je hebt interesse in techniek en hebt een goede basiskennis elektriciteit. - Je bent woonachtig in de regio Deerlijk en bent flexibel om je te verplaatsen in de streek. - Je werkt nauwkeurig en kan klanten professioneel te woord staan. - Je werkt samen met collega’s en zorgt samen voor tevreden klanten.

Wij bieden

- Je werkt voor een eerlijk werkgever! - Je komt in een werkomgeving waarbij aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en welbevinden belangrijk is - Je komt terecht in een jong team dat nauw samenwerkt. - Dankzij onze teamspirit is werken in weer en wind geen probleem. - De opstart is meteen ook een start van een opleidingstraject, waarin je verschillende certificaten kan behalen. - Jouw loonpakket is gekoppeld aan je ervaring en is bespreekbaar.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.