Vacature

Expert elektrotechnieker dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2769

Update: 28-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als expert elektrotechnieker ben je verantwoordelijk voor 1 afdeling binnen het machinepark. - Je bent technisch het 1e aanspreekpunt voor dit gedeelte van het machinepark en stelt je daarin op als specialist. - Je werkt volledig autonoom, maar kan waar nodig beroep doen op een collega mechanieker die jou bij staat waar nodig. - Ook kan je steeds terecht bij de machinefabrikanten en je technisch verantwoordelijke. - Je lost acute problemen op, regelt machines af en stelt ze verder op punt. - De dagelijkse uitdaging om de stilstanden te beperken is het ultieme streefdoel. - Je komt terecht binnen een moderne en volledig geautomatiseerde productieomgeving waar je technische interventies uitvoert aan moderne machines. - Als expert fieldcoach elektrotechniek heb je kennis van PLC systemen (begrijpen en herkennen van PLC structuren), en kan je elektrische en mechanische storingen detecteren en oplossen. Motoren AC/DC, sensoren, frequentieregelaars, netwerk en bussystemen, componenten zoals diodes en condensatoren zijn jou niet vreemd. - Daarnaast kan je elektrische schema’s en plannen lezen en interpreteren. - Je stelt de nodige prioriteiten op vlak van de interventies maar volgt daarnaast ook de dagelijkse actielijst (opvolgen smeerplan, voorbereiden geplande interventies, visueel overlopen machines etc.). - Naast de elektrische problemen ben je ook in staat om hydraulische en pneumatische problemen te identificeren en op te lossen. - Je rapporteert correct aan je technisch verantwoordelijke en zorgt ook voor het bijhouden van de documentatie in de bibliotheek. - Na een inloopperiode ken je de functionaliteit, bediening, afregeling en het instellen van de diverse machines.

Profiel

- Bachelor denkniveau elektromechanica met focus op elektrotechniek of gelijkwaardig door eerdere ervaringen. - Ervaring binnen een productiebedrijf is mooi meegenomen - Je hebt een goede kennis Nederlands en/of Engels - Je werkt in dag regime van 8u30 tot 16u45 - Veiligheid is voor jou een prioriteit en kwaliteit een doel. Je bent iemand die gestructureerd en georganiseerd werkt. - Je kan zowel autonoom als in tandem met collega’s de nodige taken uitvoeren.

Wij bieden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.