Vacature

Filiaalverantwoordelijke

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2615

Update: 18-08-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je verantwoordelijkheden zijn tweeledig. Wat kan je ervan verwachten?- Technische inside sales: - Met je technische opleiding en ervaring sta je de klanten vlot te woord; - Je informeert, adviseert en begeleidt hen in hun zoektocht naar het ideale elektrotechnische product of de gepaste oplossing met als doel, het uitbouwen van een lange termijn klantenrelatie; - Je werkt zeer gevarieerde elektrotechnische projecten uit, en volgt ze op.- Filiaal verantwoordelijke: - Je stuurt aan, begeleidt, ontwikkelt, coacht en motiveert de werkende vaktalenten in je team en rapporteert aan de twee bedrijfsleiders; - Je bent verantwoordelijk voor het algemeen beheer van ons filiaal, zowel commercieel als operationeel; - Je houdt de markt in de gaten en staat dicht in contact met zowel leveranciers als installateurs; - Je hebt oog voor opportuniteiten in de elektrotechnische markt; - Je staat mee in voor het opmaken en opvolgen van offertes; - Je negotieert prijzen of tarieven met de klant.

Profiel

- Je genoot een bachelor of masteropleiding in elektriciteit, elektronica, of informatica of bent gelijkwaardig door ervaring; - Je bent sterk geïnteresseerd door alles wat te maken heeft met elektrische installaties en aanverwanten; - You are a people person. Je verstaat de kunst om goed te communiceren en je gaat je verantwoordelijkheden niet uit de weg; - Van nieuwe deals binnenrijven gaat je hart sneller slaan; - Je bent van nature nieuwsgierig en leert graag bij. Je hebt geen schrik om ook een conceptuele technische kennis te verwerven; - Je houdt van variatie, geen enkele dag ziet er hetzelfde uit wat je extra energie geeft; - Bovendien ben je omzetverantwoordelijk.

Wij bieden

- Je wordt leidinggevende van ons snelgroeiend team en bouwt, als aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s, mee aan de groei van onze vestiging in Zedelgem; - Werken in een modern, ruim gebouw is mooi meegenomen; - Je krijgt de kans om je kennis en expertise voortdurend up to date te houden en waar nodig bij te schaven. Ook kan je steeds terugvallen op je ervaren collega's. Zij scherpen je skills aan of fungeren als klankbord. - Je dagen zijn nooit hetzelfde en natuurlijk krijg je genoeg vrije dagen om je batterijen op te laden. Aangezien we in een 40 uren week werken wordt het wettelijk verlof aangevuld met 12 ADV dagen. - Je krijgt onmiddellijk een vast contract; - Je mag rekenen op een loonpakket op maat van jouw kennis, diploma en ervaring. Aangevuld met maaltijdcheques, bedrijfswagen en hospitalisatie verzekering. - Het gaat om een voltijdse, vaste functie van maandag tem vrijdag telkens van 8 tot 12u en van 13 tot 17u.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.