Vacature

Filiaalverkoper

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2616

Update: 18-08-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Met je technische achtergrond sta je de klanten vlot te woord. - Je informeert, adviseert en begeleidt hen in hun zoektocht naar het ideale elektrotechnische product of de gepaste oplossing met als doel, het uitbouwen van een lange termijn klantenrelatie. - Je staat mee in voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Je organiseert het transport van goederen, je volgt de voorraad op en je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van producten in bulk op te stellen.

Profiel

- Je genoot minimum een A2 opleiding in elektriciteit, elektronica, elektromechanica of informatica of bent gelijkwaardig door ervaring. - Je bent gebeten door alles wat te maken heeft met elektrische installaties en aanverwanten. - Je verrast ons met jouw commercieel talent. - Je kent het belang van een gezonde portie fun, ook tijdens het werk. - Je bent van nature nieuwsgierig en leert graag bij. - Je houdt van variatie. Want bij ons ziet geen enkele dag er hetzelfde uit en juist dát geeft je extra energie.

Wij bieden

- Je komt terecht bij een hechte bende enthousiaste collega’s. In onze vestiging in Roeselare werk je nauw samen met twee collega's. - Je krijgt de kans om je kennis en expertise voortdurend up to date te houden en waar nodig bij te schaven. Ook kan je steeds terugvallen op je ervaren collega's. Zij scherpen je skills aan of fungeren als klankbord. Kijk gerust even op onze social media om je collega’s al wat beter te leren kennen. - Je dagen zijn nooit the same en always different, beloofd! En natuurlijk genoeg vrije dagen om je batterijen op te laden. - Je mag rekenen op een loonpakket op maat van jouw kennis, diploma en ervaring. Aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering van DKV, ecocheques en 12 ADV dagen. - Dit gaat om een voltijdse, vaste functie van maandag tem vrijdag telkens van 8 tot 12u en van 13 tot 17u.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.