Vacature

Financieel medewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2479

Update: 20-03-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

In deze allround functie maak je deel uit van een enthousiast en gedreven finance team dat gezamenlijk zorg draagt voor een tijdige, juiste en volledige financiële administratie. - Je bent verantwoordelijk voor het controleren en inboeken van de facturen van de verschillende Belgische vennootschappen van de groep. - Je zorgt voor een correcte opmaak van de facturen en de boekhoudkundige verwerking van bankverrichtingen en transacties. - Je maakt de BTW aangifte in samenspraak met het extern boekhoudkantoor en kan zelfstandig diverse analyses uitvoeren in het kader van de maand en jaarafsluiting. - Je zorgt voor een correct debiteurenbeheer (opvolging, kredietlimieten). - Daarnaast hou je op een continue basis de facturatiegegevens en de boekhoudkundige data in het ERP systeem up to date. - Je werkt proactief en zorgt voor een optimalisatie van de boekhoudkundige processen. - Je ondersteunt andere afdelingen in algemene administratieve taken. - Tenslotte neem je met plezier deel aan projecten die relevant zijn voor de finance afdeling.

Profiel

- Je hebt een financieel/boekhoudkundig diploma op zak of bent gelijkwaardig door ervaring. - Administratieve opvolging en werken met cijfers geeft jou energie. - Je bent van nature heel nauwkeuring en hebt oog voor detail - Je bezit een sterke dosis verantwoordelijkheidszin en werkt met de nodige discretie - Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden om onduidelijkheden intern te bespreken met de collega’s van de betrokken afdelingen - Dankzij jouw proactief denken en betrokkenheid werk je mee aan de realisatie van verbeteringen binnen de organisatie - Daarnaast ben je leergierig en heb je een brede algemene belangstelling

Wij bieden

- Een uitdagende en afwisselende baan met veel autonomie, zelfstandigheid in een ambitieus bedrijf waarbij je nauw samenwerkt met alle partners binnen de internationale groep. - Je krijgt opleiding en begeleiding in de onderneming. - Je komt terecht in een boeiende en afwisselende omgeving met toffe en jonge collega’s. - Je krijg ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een marktconform salaris aangevuld met voordelen alle aard.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.