Vacature

Garagist passie voor historic & vintage wagens en/of race voertuigen

Referentie: 2065

Update: 22-06-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Op zoek naar een garagist (m/v) met passie voor historic & vintage wagens en/of race voertuigen. - Samen met ons team sta je in voor de opbouw, aanpassingen, onderhoud en herstelling van diverse wagens en motoren.

Profiel

- Je hebt bij voorkeur een opleiding automechanica A2/A1 (of gelijkwaardig door ervaring) gevolgd en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring. - Je kan zelfstandig een diagnose stellen en electro-mechanische gerelateerde problemen oplossen - Het onderhoud en/of herstellen van voertuigen voer je correct uit. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B. - Je beschikt over administratieve vaardigheden en kunt vlot omgaan met PC. - Door je pragmatische aanpak zorg je voor een vlot verloop van je projecten en kan zelf de handen uit de mouwen steken op kritische momenten.

Wij bieden

- Je komt terecht in een dynamisch en ambitieus bedrijf dat werkt voor klanten met een hoge verwachtingen voor wat betreft afwerkingsgraad, correctheid en stiptheid. - Werken in een stabiele omgeving waarin collegialiteit, samenwerken, veiligheid en kwaliteit belangrijke waarden zijn. - We bieden je een kader om je talenten verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen in je eigen werkomgeving. - Tegelijk word je ondersteund door een hecht team. - Interessant verloningspakket afhankelijk van ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.