Vacature

Heftruckbestuurder intern transport 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2659

Update: 11-10-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je garandeert de continuïteit in de aan- en afvoer van grondstoffen en helio's in productie. Daarnaast zorg je tevens dat de grondstoffen en hulpgoederen altijd voldoende voorradig zijn. Je staat dan ook in voor het lossen van de inkomende goederen en de bijhorende administratie.- Je werkt actief mee aan het afvalbeheer en orde/netheid in de fabriekshal.- Je beheert je heftruck als een goede huisvader.

Profiel

- Je bent in het bezit van een heftruck attest.- Je spreek perfect Nederlands.- Planningsvaardigheden en zelfstandigheid zijn van groot belang.- Positieve ingesteldheid.- Communicatief naar de organisatie en ploegoverdracht.- Punctueel en nauwkeurig.- Je vindt veiligheid zeer belangrijk en volgt de regels op.

Wij bieden

Je werkt in een filevrije omgeving en wordt omringd door toffe collega’s met zinvoor humor. Omzet is belangrijk maar daar staat dan ook een competitief loon (+extralegale voordelen) tegenover en de kans om je te ontwikkelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.