Vacature

Heftruckchauffeur in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2920

Update: 05-04-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens volgens de correcte laadpatronen en kwaliteitsvereisten (voeding). - Ook sta je in voor de aanvoer van verpakking en de afvoer van afgewerkte paletten en andere taken met de vorkheftruck. - Je voert beperkte transportadministratie (vervoersdocumenten, CMR,...) uit. - Daarnaast spring je bij je collega's van de inpakafdeling bij wanneer nodig (= +/- 20% van je takenpakket). - Je bent mee verantwoordelijk voor het net houden van het magazijn. - Je werkt in een dag stelsel (8u-16u30, op vrijdag tot 15u30).

Profiel

- Je hebt bij voorkeur reeds een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie. - Je bent flexibel naar werkinhoud toe en steekt graag de handen uit de mouwen. - Je bent in het bezit van een heftruckattest of bent bereid dit te behalen. - Je hebt oog voor orde en netheid op de volledige site. - Je bent een echte teamplayer maar zelfstandig kunnen functioneren is ook een must. - Je bent stressbestendig en hecht belang aan kwaliteit en veiligheid.

Wij bieden

- We bieden je een contract van onbepaalde duur in een no-nonsense omgeving waar initiatief sterk geapprecieerd wordt. - Een job in een propere en aangename productieomgeving met moderne machines waarin kwaliteit en veiligheid centraal staan. - Personeelsevents zoals een familiedag of een teambuilding. - Een competitief loonpakket aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,...) - Een hecht team dat samen bergen verzet. - Goede voorzieningen zoals een uitgeruste keuken, vers fruit, koffie en warme chocolademelk,...

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.