Vacature

Heftrucktechnieker BUITENDIENST

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2821

Update: 08-02-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als heftrucktechnicus staat u, na een interne opleiding, in voor de uitvoering van het onderhoudsprogramma bij de klanten of in de werkplaats. - U doet de nodige mechanische, hydraulische en/of elektrische herstellingen aan heftrucks en intern transportmaterieel.

Profiel

- Niveau A2 elektronica, automechanica of gelijkwaardig door ervaring. - Je bent dynamisch, gemotiveerd en streeft naar efficiëntie en kwaliteit. - Je hebt een goed voorkomen, bent klantgericht en bovenal een teamplayer. - Je kan flexibel werken in een systeem met glijdende uren; - Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. - Ervaring hebben in de sector is een sterk pluspunt. Schoolverlater? Natuurlijk ook welkom! - Je kan je zeer goed verwoorden in het Nederlands.

Wij bieden

- Een familiale en dynamische werkomgeving. - Zeer gevarieerd werk. - Een vaste en boeiende betrekking in een groeiend bedrijf. - Aantrekkelijk loon en extralegale voordelen. - Je krijgt auto, laptop, GSM.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.