Vacature

High potential - Business analist (transformatie & digitalisatie)

Referentie: 2754

Update: 20-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Afgestudeerd of bijna afgestudeerd! Wat nu? Wil je graag afwisseling in je rol? Krijg jij energie door het mogelijk maken van samenwerking, realiseren van (proces)optimalisaties en faciliteren van ‘smart’ innovaties? Geloof je in het belang van digitale groei en vooruitgang? Dan is een carrière bij onze klant de ideale kick start! Een job waar wij jou een uitdagende en coördinerende rol geven waarin je de digitale toekomst van de groep mee kleurt. Want in je functie van business analist word je de (strategische) partner voor de verschillende departementen en business units in hun dienstverlening naar werknemers, partner leveranciers en klanten.

Profiel

- Je hebt minstens een master op zak in een economische of wetenschappelijke richting, bv. Handelsingenieur, TEW,… - Je bent geïntrigeerd door (efficiënte) bedrijfsprocessen en structuren. - Je hebt interesse in of affiniteit met IT systemen, kennis van of ervaring met ERP systemen is een plus. - Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en houdt van afwisseling. - Je bent een echte problemsolver met het nodige doorzettingsvermogen - Je bent ambitieus, leergierig, communicatief en klantgericht.. - Je bent bereid je te verplaatsen naar de vestigingen (binnen België / Noord Frankrijk) om voeling te houden met de lokale organisatie. - Je hebt interesse in de wereld van de technieken in de transportsector - Talenkennis van Engels is een must, Frans is een plus

Wij bieden

- De klant biedt je een steile leercurve: Dankzij de combinatie van de in house kennis, interessante trainingen en een gevarieerd project aanbod zijn de leermogelijkheden voor jou zeer divers. - Samenwerking & Teamsfeer: Je werkt nauw samen met diverse verantwoordelijken en diensten (Aftersales, Sales, HR, Finance, IT, Purchase, …) over de vestigingen heen, evenals met de externe dienstverleners die onze klant bijstaan. - Ontwikkeling van kennis en ervaring op vlak van hard skills: Via inzicht in de bestaande processen en methodes en het zoeken naar efficiënte en pragmatische (IT)oplossingen binnen de organisatie, zal je kunnen groeien in je analytische rol met impact op de business - Digitalisatie en transformatie: Je zoekt mee naar diverse oplossingen om (proces) optimalisaties te realiseren. - De klant geeft jou ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: Je krijgt de kans om in aanraking te komen in een uitdagende sector in binnen en buitenland. En in elke fase word je begeleid en gecoacht door een mentor, waarbij ze belang hechten aan de verdere ontwikkeling van je soft skills zodat je je verder persoonlijk kan ontwikkelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.