Vacature

Hoofdboekhouder

Referentie: 1593

Update: 18-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

JOUW UITDAGINGEN Als Hoofdboekhouder ben je, samen met een collega, eindverantwoordelijke voor het volledige boekhoudkundige gebeuren van dit bedrijf, in combinatie met de onderliggende/aanverwante entiteiten.– Je staat in voor de dagelijkse werkorganisatie van het team, waarmee je actief samenwerkt.– Je monitort de boekhoudkundige en bijhorende administratieve werkprocedures en lost eventuele bottlenecks op;– Je bepaalt deadlines en stelt bijhorende tijdschema’s op, implementeert deze en volgt op;– Je lost complexe boekhoudkundige en fiscale uitdagingen op;– Je staat in voor en verbetert de interne maandelijkse interne financiële rapportering ;– Je staat in voor en verbetert de interne business line rapportering verder uit;– Je staat in voor een correct BTW aangifte proces;– Je staat in voor fiscale aangifte, intrastat en diverse andere wettelijke rapporteringen;– Je ondersteunt actief de auditwerkzaamheden en de opmaak van de jaarrekeningen en de nodige verslagen.– Je rapporteert aan de CFO.

Profiel

JOUW PROFIEL Je weet je boekhoud- en fiscale kennis optimaal te gebruiken en durft eindverantwoordelijkheid op te nemen. Je hebt een diploma met financiële focus zoals finance, accounting, fiscaliteit… Je hebt een sterk analytisch en cijfermatig inzicht, werkt procesmatig en nauwgezet. Je stelt de juiste prioriteiten, met het oog op de voorziene deadlines. Je beschikt over goede communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden. Je hebt kennis van boekhoudkundige tools en normen Je hebt een sterke interesse in fiscaliteit

Wij bieden

Een functie in een familiale onderneming in volle expansie, een ruime verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je kennis en competenties verder te ontwikkelen en zo te groeien als professional. Je werkt heel zelfstandig en krijgt de kans om je meerwaarde te bewijzen. Binnen het bedrijf heerst een collegiale en familiale sfeer met korte en open communicatielijnen. Er is ruimte voor initiatief en participatie. Er is een competitieve verloning voorzien met tal van voordelen (MC’s, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, gsm met abonnement)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.