Vacature

Hoofdmagazijnier in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2922

Update: 05-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent als hoofdmagazijnier verantwoordelijk voor het dagelijks beheer in het magazijn dat je steeds verder probeert te optimaliseren. Je leidt een team van een 3tal mensen. - Je ontvangt de componenten voor de machines (metalen onderdelen, motoren, sensoren, pompen...). Je controleert de goederen, plaatst ze op de toegewezen locatie en geeft onregelmatigheden door. - Je zorgt ervoor dat de stock materialen op peil blijven. - Je organiseert het picken van de productie materialen. - Je zorgt hierbij voor orde en netheid in het magazijn. - Je verzorgt de administratie in het ERP pakket (Axapta).

Profiel

- Je hebt een A2 diploma of bachelor, liefst in een technische of logistieke studierichting of gelijkwaardig door ervaring. - Als ervaren magazijnier reed je al vaak met een heftruck. - Je bent administratief sterk, denkt proactief en hebt gevoel voor organisatie. - Je spreekt vlot Nederlands, bij voorkeur ook wat Frans. - Kennis van Axapta is een plus.

Wij bieden

- Je komt terecht in een groeiend bedrijf met sterke KMO spirit. - Als hoofdmagazijnier heb je een uitdagende job met een intern opleidingsprogramma. - Naast een aantrekkelijk salaris, rekening houdend met jouw ervaring, krijg je tal van extra voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering,... - 20 wettelijke verlofdagen met 6 ADV dagen. - Mooie daguren (8u tot 16u30)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.