Vacature

HR medewerker / recruiter

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2999

Update: 31-05-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- In overleg met de HR-verantwoordelijke en de verschillende afdelingsverantwoordelijken onderneem je acties om de juiste personen te vinden voor de diverse vacatures, met focus op technische profielen en bedienden. Met overtuigende pen stelt u de tekst van de vacatures op en zorgt dat deze optimaal wordt verspreid: via sociale media, uitzendkantoren, deelname jobbeurzen… vervolgens check je ook de job sites en social media om proactief talent te spotten. - Je behandelt de ontvangen cv’s, nodigt de geschikte kandidaten uit voor een gesprek en stelt deze voor aan de betreffende afdelingsverantwoordelijken. - Je staat in voor de volledige opvolging van de dossiers vanaf het moment dat de kandidaat opstart. Dit omvat: het opstellen van contracten, bespreken van salarisvoorwaarden, verzamelen van vereiste documenten. - Je neemt initiatieven voor de verdere uitwerking van een rekruteringsstrategie. - Je werkt mee aan de periodieke evaluaties in samenwerking met de afdelingsverantwoordelijken. - Samen met 3 collega’s help je mee in de dagdagelijkse taken van de HR-afdeling onder andere: onboarding, evaluaties, opleidingsbeleid, loonbeleid, welzijn op het werk, benchmarking, …

Profiel

- Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een relevante studierichting en hebt al een meerdere jaren ervaring als recruiter en HR. - Je bent dynamisch, ondernemend, assertief, flexibel en bent het gewoon om snel actie te ondernemen, zodat de afdelingen snel hun vacatures ingevuld krijgen. - Je kunt op een overtuigende manier de kandidaten en de partners ‘warm’ maken voor het bedrijf. - Je kan je uit de slag trekken in het Frans.

Wij bieden

- Bediendefunctie in dagregime - Marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.