Vacature

HR & sales coördinator industry West-Vlaanderen

Referentie: 1558

Update: 16-03-2022

default

Marie Litaer

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent de link tussen de klant en jouw medewerkers. - Sales & HR staan centraal in jouw functie. - Rekrutering (A tot Z) van technische profielen (elektriciens, mecaniciens, elektromecaniciens, lassers, monteurs, storingtechniekers,...) - Het zoeken naar geschikte projecten regio West-Vlaanderen. - Je bouwt een klantenbestand uit, onderhoudt het bestaande cliënteel en je gaat op zoek naar de juiste medewerkers. - Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de facturatie, debiteurenbeheer en volg je dit kort op in samenspraak met de CFO. - Opvolging on the job en bijsturen waar nodig is een must! - Jaarlijkse opvolging en evaluatiegesprekken met jouw medewerkers.

Profiel

- Gepassioneerd in sales & HR. - Commercieel zeer sterk en je werkt graag met mensen. - Nood aan veel variatie en je bent graag bezig met 1000 dingen tegelijkertijd. - Saai staat niet in jouw woordenboek. - Werkt graag als 2 handen op 1 buik samen met jouw collega. - Zin voor verantwoordelijkheid en houdt van uitdaging. - Durven initiatief nemen. - Je streeft graag naar de vooropgestelde doelstellingen. - Work hard, play harder.

Wij bieden

- Je komt terecht in een groeibedrijf gevuld met passionele mensen die zijn medewerkers de ruimte gunt om zichzelf te ontdekken en uit hun comfortzone te stappen. - Naast de inhoudelijke uitdagingen ontvang je een competitief loon, aangevuld met een bonussysteem, extralegale voordelen & een bedrijfswagen met tankkaart.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.