Vacature

Industrieel elektricien

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2697

Update: 03-11-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als industrieel elektricien maak je deel uit van het projectteam (o.a. Field Engineer, Process Engineer, Project Manager, Technieker Construction & Piping). Samen met een Field Engineer, aan wie jij rapporteert, werk je als hecht duo samen aan projecten op verplaatsing.- Jouw takenpakket bestaat uit:Het bekabelen van onderdelen van onze industriële waterbehandelingsinstallaties, waaronder elektrische kasten, sensoren, pompen enz. Je werkt hoofdzakelijk op de werf bij klanten tijdens de opbouw van projecten. Je werkt dus in buitendienst.Je werkt meestal in België maar buitenlandse projecten schrikken jou niet af.

Profiel

- Je werkt graag binnen een klein projectteam waarbij je om de 1 à 2 weken aan de slag gaat op een andere werf. Voor de grotere projecten werkt de klant samen met externe partners. Je houdt dus van teamwerk. - Je bent dagelijks onderweg naar onze klanten met jouw eigen bestelwagen met materiaal. Werken op verschillende locaties voor verschillende klanten schrikt jou niet af. - Je bezit een TSO diploma elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring. - Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste. - Rijbewijs B.

Wij bieden

- Na een grondige trainingsperiode (intern en extern) word je ingezet als ondersteuning voor de Field Engineer.- Je zal instaan voor het afwerken van onze installaties tot in de laatste puntje zodat deze klaarstaat voor opstart. Je werkterrein ligt voornamelijk bij industriële klanten in diverse takken, o.a. farmaceutica, voeding, chemie enz.- Je ontvangt een mooi salarispakket met o.a. hospitalisatie en groepsverzekering alsook maaltijdcheques en je eigen bestelwagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.