Vacature

Industrieel elektricien

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2871

Update: 07-03-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Ben jij gepassioneerd door alles wat van techniek en elektrische installaties? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe industrieel elektricien. - Je staat in voor de praktische uitwerking van schema’s en bekabelt de elektrische stuurkasten en veldbekabeling bij de klant. - Bovendien bied je service aan de klanten bij elektrische problemen of onderhoud.

Profiel

- Je beschikt over een diploma secundair onderwijs in elektromechanica waarbij je enkele jaren ervaring hebt opgedaan als industrieel elektricien. - Elektrische schema’s lezen en motoren aansluiten kan je probleemloos. - Bovendien ben je flexibel en oplossingsgericht.

Wij bieden

- Je komt terecht in een gepassioneerd team van 20 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. - Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. - Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. - Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.