Vacature

Industrieel elektrotechnieker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2296

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, het curatieve onderhoud, alsook aan projecten. - Je maakt een diagnose bij defecten of storingen (elektrisch, automatisatie en programmatorisch) en voert de gepaste herstellingswerken uit in samenwerking met de collega's. - Je bepaalt welke wisselstukken eventueel nodig zijn en doet verbetervoorstellen om storingen in de toekomst te vermijden. - Je helpt eveneens actief mee met de mechanische techniekers en bent bereidt zich hierin op te leiden. - Het ontwerpen en uittekenen van diverse elektrische schema's bij aanpassingen aan elektrische kasten/installatie en dit in uitvoering brengen.

Profiel

- Je bent bereid om vroeg op te staan en je steekt graag de handen uit de mouwen. - Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, geen must. - Ook als schoolverlater krijg je de kans om je te bewijzen, mits je over een goede ingesteldheid en motivatie beschikt. - Je bent vertrouwd met het lezen van elektrische schema's. - Je bent flexibel in uurregeling en bereid om 1 zaterdag per maand te werken. - Je werkt nauwkeurig en veilig. - Je bent gemotiveerd en leergierig. |- Je hebt een opleiding industriële elektriciteit / elektrische installatietechnieken / elektriciteit / elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens een van de grootste spelers in zijn sector is. - We bieden jou een job in de buurt aan, in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren we in jouw ontwikkeling. - Je krijgt een interessant verloningspakket, inclusief extra legale voordelen. Bovendien zijn we een snelgroeiende bedrijfsgroep, waarin je de kans krijgt om steeds nieuwe en interessante uitdagingen aan te gaan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.