Vacature

Inpakmedewerker PT

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 3005

Update: 05-06-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat samen met je collega's in voor de correcte en vlotte inpak van champignons. - Je helpt ook bij het versnijden en wassen van champignons.

Profiel

- Je houdt rekening met de HACCP normen en voedselveiligheid. - Je werkt met motivatie, verantwoordelijkheidszin en met teamspirit. - Je werkt rechtstaand aan de productielijn. - Je bent een teamplayer. - Affiniteit of ervaring met de voeding/landbouw is een pluspunt. - Schoolverlaters met inpak ervaring als student (voeding) zijn ook welkom. - Je hebt een zekere maturiteit en zelfstandigheid. - Je werkt met zorg en zin voor kwaliteit en bent een teamplayer. - Vlotte kennis van het Nederlands is een pluspunt.

Wij bieden

- Het betreft een functie met onmiddellijke indiensttreding. - Je komt terecht in een productieomgeving waar je je snel thuis zal voelen en waar je je vaardigheden kan ontplooien. - Je werkt zeer nauw samen met de collega's. - Je werkt in een 3-dagen werkweek. De werkuren liggen tussen 7u30 en 16u. - Een mooie verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.