Vacature

Internal Sales

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2418

Update: 30-12-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het opvolgen van klanten en voor het bewaken van gemaakte afspraken (promo's versturen en opvolgen, seizoen producten voorstellen, productfiches opmaken...). - Je ondersteunt de Account Managers op administratief en commercieel vlak. - Je beantwoordt klantenvragen met een constante focus op een premium klantentevredenheid. - Je houdt toegewezen klantendossiers up to date als basis voor een goed accountbeheer. - Je werkt in SAP voor het registreren van gegevens (tarieven, kortingen, klantengegevens,...) en voor het consulteren van productvoorraad, forecast, verpakkingen,...

Profiel

- Je bent een zoetebek met een talent voor administratieve en commerciële ondersteuning. - Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Andere talen zijn een sterke troef. - Je beschikt over een commerciële spirit en kan proactief werken. - Je bent stressbestendig en kan onder druk de juiste prioriteiten bepalen zonder nauwkeurigheid uit het oog te verliezen. - Je hebt een goede kennis van MS Word, Excel en PowerPoint. Kennis van SAP is een plus.

Wij bieden

- Een job met een gevarieerd takenpakket in een internationaal gerenommeerd en geapprecieerd voedingsbedrijf met een duidelijke visie op de toekomst. - Je wordt beloond met een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, pc, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering...) afgestemd op jouw ervaring. - Je geniet van een filevrije omgeving, thuiswerkmogelijkheden én glijdende uren. - Onbeperkt toegang tot een assortiment aan overheerlijke koekjes. - Jaarlijkse activiteiten georganiseerd door het feestcomité.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.