Vacature

International projectmanager

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 586

Update: 15-02-2021

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-Je bent verantwoordelijk voor internationale investeringsprojecten en volgt deze op van A tot Z. -Je staat in voor projectplanning en -opvolging: zowel technisch als administratief en financieel. -Je zorgt ervoor dat de scope/kost/planning steeds in lijn liggen met de vooropgestelde projectplannen. -Gezien de internationale aard van de projecten zijn regelmatige buitenlandse verplaatsingen noodzakelijk. -Je werkt ook nauw samen met de andere interne afdelingen, je bent dus communicatief en een sterke teamspeler.

Profiel

-Master in een technische ingenieursrichting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt sterke kennis van elektronica, elektromechanica, sturingen, machineontwerp, installatietechnieken. -Relevante ervaring met spuitgieten, matrijzen, kunststoflassen, enz zijn duidelijke troeven, maar in ieder geval heb jij goede kennis van en/of affiniteit met kunststoffen. -Je hebt een grote mate van buitenlandse affiniteit. -Je resultaatgerichtheid en probleemoplossend vermogen blijken uit de projecten die je reeds hebt aangepakt in het verleden. -Je hebt een goede talenkennis Nederlands en Engels. -Je bent een sterke teamspeler. -Je hebt organisatorische skills en leadership skills.

Wij bieden

-Tewerkstelling in een bedrijf dat volop inzet op innovatie, technologie, duurzaamheid en digitalistatie.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.