Vacature

Interne verkoopondersteuning

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2585

Update: 15-06-2023

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Na een krachtige training word je verzekerd van een klantenportefeuille, verspreid over meerdere landen: Frankrijk, Portugal, Italië, Cyprus, Malta, Griekenland en Ierland. - Je staat in voor de continue opvolging van de offertes en bestellingen, van input tot facturatie, via een ERP-pakket op maat. - Je verwerkt operationele processen bij en zorgt voor een algemene tevredenheid via een klantgerichte communicatie over de producten en de leveringstermijnen. - Door kwaliteitsservice te leveren effen je het pad naar een verhoogde verkoop via onze verkoopmanagers, met wie je heel nauw samenwerkt.

Profiel

- We mikken op een bachelor-niveau, een administratief talent met een uitstekende kennis van Engels en Frans. - Je blinkt uit in cirkelvormige en automatische werken, en een gezonde dosis positieve stress komt je focus enkel tien goede. - Door proactief mee te denken illustreer je je gedrevenheid. - Ervaring in een gelijkaardige functie is zeker een meerwaarde.

Wij bieden

- Je komt terecht in een klein en hecht team van echt - al zeggen we het zelf - prettige collega's. - We hebben gezorgd voor een degelijke opleiding en coachende feedbackmomenten. - Het liefdesaspect van de baan wordt door je collega's beschreven als de vertaling van 'ja, we kunnen' naar 'ja, we hebben het gedaan', elke dag opnieuw. - Het salaris wordt bepaald in functie van je ervaring en competenties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.