Vacature

IT Support Engineer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2586

Update: 15-06-2023

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent het vermoeden voor diverse IT-gerelateerde vragen mbt de hardware en systemen. - Dit voor meerdere firma's in binnen- en buitenland. - Je installeert, configureert en onderhoudt zowel hardware, netwerken, besturingssystemen, als specifieke applicaties en controles van alerts. - Door de helicopterview en vlijmscherpe blik op je bezit, leidt dit tot gelijkwaardige analyses. - Dit vertaalt zich in het stellen van de juiste uitkomst. - Je neemt samen met collega's, om de beurt, de wachtdienst voor jouw rekening. - De IT-manager is jouw coach en je mag zoveel ondersteuning van je collega's verwachten.

Profiel

- Onderstaande woorden zijn u niet vreemd: - Active Directory/DNS/DHCP - M365 - Aandelenbeurs - VMware - Citrix - SQL-server, - Netwerk en beveiliging (V-LAN, Firewall, VPN, …) - VOIP - Wij verwachten een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels. - Je vindt het geen probleem om af en toe collega's te ontmoeten naar andere werelddelen te reizen. - Ervaring in een gelijkaardige functie is een meerwaarde.

Wij bieden

- Wij bieden een loopbaan met veel afwisseling en ontplooiingskansen binnen een implementatie internationale bedrijvengroep. - Naast een betrouwbare opleiding, voorzien wij in aantrekkelijk salaris, bedrijfswagen + tankkaart, kijkpremies, iPhone, laptop en maaltijdcheques. - Het glijdende uurrooster zorgt voor de nodige work-life balance. - De recente vernieuwde werkplek is voorzien van alle nodige comfort en IT-oplossingen. - Ons teamsport zorgt regelmatig voor sportieve uitdagingen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.