Vacature

Key Account Manager

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2423

Update: 30-12-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je streeft de realisatie van de groei ambities na voor jouw groep van klanten. - Samen met de Sales Manager voer je het vooropgestelde commerciële beleid uit voor jouw klanten. - Je analyseert de verkoopcijfers en stelt voor iedere klant een persoonlijk plan van aanpak op. - In overleg met de klant ga je promotionele acties uitwerken, implementeren en evalueren. - Je kan je plannen vertalen en opvolgen met de vertegenwoordigers. - Je werkt nauw samen met marketing, logistiek, finance, etc.

Profiel

- Je hebt een 5 tal jaar ervaring als Key Account Manager binnen de voedingsindustrie. Ervaring op de Franse markt is een extra troef. - Je bent gepassioneerd door voeding en weet met die passie klanten te enthousiasmeren. - Je beschikt over een hoger diploma. - Je hebt een stevige portie doorzettingsvermogen en houdt ervan om met je collega's samen te werken. - Je kan problemen analyseren en operationele oplossingen aanbrengen. - Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans. - Je handelt autonoom, proactief en dynamisch.

Wij bieden

- Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een boeiende werkomgeving met ambitieuze collega's. - Je geniet van een filevrij omgeving, thuiswerkmogelijkheden en glijdend uurrooster. - Er wordt ingezet op verdere ontplooiing, onder meer door aanvullende opleidingen. - Onbeperkt toegang tot een assortiment aan overheerlijke koekjes. - Jaarlijkse activiteiten georganiseerd door het feestcomité.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.