Vacature

Key Accountmanager

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2388

Update: 18-11-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je klantenportefeuille is de top 100 klanten over gans België. - Prospectie van cliënteel die het potentieel bezit om een top 100 klant te worden (voor een geheel of een deel van de producten). - Opvolgen en toepassen van het commerciële beleid. - Eerstelijncontact voor de andere verkopers. - Begeleiden van projectaanvragen > 50 000 euro tussen binnendienst en klant. - Verzamelen van marktinfo over tendensen, producten,... - Geven van sales presentaties en opleidingen (commercieel en technisch). - ...

Profiel

- Je hebt een commerciële flair waarbij je gemakkelijk zaken gerealiseerd krijgt, klanten kan overtuigen en hen op hun gemak stellen. - Aangezien het product wel technisch in elkaar zit, is het belangrijk dat je toch een bepaalde voeling hebt met de bouwsector en de technische aspecten van de producten. - Vlotte en duidelijke communicatie is key! Je bent klantgericht, je houdt ervan om meteen met vragen aan de slag te gaan en steeds te zoeken naar de beste oplossing. - Jouw organisatieskills en verantwoordelijkheidsgevoel kennen geen grenzen. Je kan zelfstandig werken en ook teamleden motiveren. - Je stemt je acties af op het te behalen resultaat. - Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. |- Je bent in het bezit van minimum een bachelor of master diploma bij voorkeur in een economische richting. Je kan terugblikken op een uitgebreide werkervaring in een commerciële omgeving en key account.

Wij bieden

- Je komt terecht in een dynamisch en sterk groeiende KMO, waarin je een uitdagende functie wordt aangeboden met doorgroeimogelijkheden. - Er is ruimte voor initiatief met een aangename werksfeer. - De arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan je kennis, ervaring en competenties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.