Vacature

Koerman / chauffeur

Referentie: 2746

Update: 20-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Help mee aan het composteringsproces van groenafval. - Shredderen van groenafval tot en met afzeven en opmengen van compost. Werken met bull of verreiker is uw ding. - Bedienen van klanten en laden met heftruck.- U bent in het bezit van rijbewijs G? Help mee aan de productie van de graszoden. Van inzaai tot oogsten. - U bent in het bezit van rijbewijs CE? Dan kan uitleveren van graszoden ook tot uw takenpakket behoren.

Profiel

- U hebt zin voor initiatief, u werkt nauwkeurig en zelfstandig. - U bent sociaal in omgang met klanten en collega's. - U hebt voeling met de land en tuinbouwsector. - Tractoren en machines zijn uw ding.

Wij bieden

- Deze vacature kan zowel voltijds, deeltijds als flexi ingevuld worden. - Een zeer variabele job met zeer veel afwisseling, afgestemd op uw profiel.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.