Vacature

Koerman chauffeur CE

Referentie: 2582

Update: 15-06-2023

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als koerman chauffeur CE sta je onder begeleiding van de verantwoordelijke van het magazijn, plaats je oplegger/vaste vrachtwagens aan de gevraagde kaai. - Als koerman ben je verantwoordelijk voor het correct instellen van de temperaturen van de compartimenten van de opleggers/vaste vrachtwagens. - Piekmoment: tussen 17 en 20 uur - Indien alle opleggers/vaste vrachtwagens aan de kaai staan, spring je bij in het gekoelde magazijn om te laden/lossen met een elektrische transpallet

Profiel

- Je bent stressbestendig. Onze sector heeft immers te maken met strikte tijdschema’s - Er wordt van jou verwacht dat je met de grootste zorg omgaat met de goederen en het materiaal dat we jou ter beschikking stellen. - Je spreekt Nederlands, Frans of Engels. - Je bent in het bezit van een rijbewijs CE (code 95 niet vereist)

Wij bieden

- We voorzien een uitdagende job met verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris. - uurrooster: ma tem don tussen 16u en 18u-00u45, vrij 16-21u; (Uren bespreekbaar)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.