Vacature

Koerman // Lader losser

Referentie: 2940

Update: 18-04-2024

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een lader / losser koerman Je takenpakket ziet er als volgt uit: -Je ontvangt de nieuwe goederen -Je controleert en werkt taken af volgens de aangeleverde documenten -Je houdt koer en stapelplaats proper en overzichtelijk . -Wanneer het iets rustiger is help je mee in het atelier.

Profiel

Het profiel die we zoeken? -Je bent sterk geïnteresseerd in techniek -Je bent niet bang van een uitdaging en neemt zelf initiatief -Je hebt oog voor veiligheid -Je bent ordelijk en gaat nauwkeurig te werk -Je hebt een zeer goede kennis NL -Je hebt een heftruckattest

Wij bieden

Wat wij jou bieden? -Je krijgt niet enkel onze waardering (verloning volgens p.c. 149.04) maar ook die van leveranciers en klanten die je helpt. -6 extra vakantiedagen -Je kan rekenen op de nodige ondersteuning, productkennis en opleiding. -We heten je graag welkom in een stabiele onderneming met familiale roots.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.