Vacature

Kunststoflasser in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2817

Update: 06-02-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als kunststoflasser maak je deel uit van het productieteam en sta je in voor de maatwerkproductie van de projecten. De job met verschillende technieken word je intern aangeleerd en je werkt in teamverband onder leiding van de productieverantwoordelijke. - Kunststof maatwerkconstructies lassen en assembleren op basis van constructieplannen. De maatwerkconstructies zijn heel divers en het zijn steeds unieke stukken: tankbouw, pompkasten, speciale kunststofconstructies,... - Extruderen, draadlassen en stomplassen van vele diverse soorten thermoplastische kunststoffen. - Verlijmen van verschillende soorten PVC en transparante kunststoffen. - Voormonteren van volledige installaties met apparaten, pompen,... in het atelier.

Profiel

- Je beschikt over een technische opleiding A2, A3 of gelijkwaardig door ervaring. Dit mag uit diverse richtingen zijn zoals houtbewerking, automechanica, elektromechanica,.... - Je kan goed planlezen. - Je hebt interesse in de industriële constructiesector. - Kennis kunststofconstructie is een pluspunt, maar geen vereiste. - Je hebt oog voor kwaliteit en detail, bent een teamplayer en hebt een hands on mentaliteit.

Wij bieden

- Een heel afwisselende job binnen een aangenaam en groeiend bedrijf. - Vlakke structuur, open communicatie en technische veelzijdigheid van projecten. - Grote zelfstandigheid in de uitoefening van de functie. - Je krijgt een aantrekkelijk salaris in functie van jouw competenties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.